Vanor AS

901 70 794
finnerik@rimo-eiendom.no
Solcellemontør

Karriere

Vanor AS søker 4 solcellemontører

Ønsker du å jobbe med teknologi som skaper bærekraft?

Opplæring og sikkerhet

Hos oss vil du bli en del av et inkluderende team, og vil få god opplæring fra dag én. Vi setter sikkerhet og trygghet i høysete.

Hovedoppgavene for stillingen er å montere solceller for våre kunder og på sikt utføre vedlikehold og service på eksisterende anlegg. Vi har kunder innenfor flere bransjer, deriblant landbruk, offentlig sektor og industri.

God arbeidsmoral, ryddig og nøyaktig

Vi ser nå etter deg som er ryddig og som innehar god arbeidsmoral. Har du fagbrev som taktekker, tømrer, stillasbygger eller andre relevante fag? Eller har du kanskje jobbet i andre bransjer i bygge næringen eller har erfaring fra montasje eller stillas? Det vil være en fordel, men er ikke et krav.
Førerkort klasse B er et krav.

Liten aktør - stor familie

Vi tilbyr et godt og sosialt arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, rabattordning ved montering av solceller på eget tak.

Vanor AS er en del av Rimo Holding med hovedsete på Innlandet. Vi satser tungt på solcelleanlegg mot privatmarkedet, næring og landbruk. Vår visjon er å bidra til det grønne skiftet ved å levere bærekraftige anlegg, som produserer fornybar energi.

Sektor: Privat

Kunnskap og lokal forankring

Vi har god kunnskap, vi kjenner markedet og ditt nærområde. Våre solcelleanlegg har høy kvalitet, og er tilpasset norske forhold. Solcelleanlegg er elektriske installasjoner. Vi har derfor et tett samarbeid med autoriserte installatørbedrifter. Sammen sikrer vi at du får et anlegg som fungerer optimalt, i hele anleggets levetid. Vanor AS driver entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg og har en ordretilgang med montering av solcelleanlegg i lang tid fremover. Vi trenger flere på laget.

Frist: Snarest
Enkel søknad til finnerik@rimo-eiendom.no
Antall stillinger: 4